Arve Due Lund
© Storeng, Beck & Due Lund MNA

Arve Due Lund

Omtale
Arve Due Lund er advokat og partner i Advokatfirmaet Storeng, Beck & Due Lund, som ble etablert i 1988. Firmaet er et nisjefirma innen arbeidslivsjus, som arbeider daglig med arbeidsrettslige problemstillinger, både som rådgivere og som prosedyreadvokater for domstolene. I tillegg benyttes de ofte til rådgivning og som foredragsholdere ved bedrifter, organisasjoner og offentlige virksomheter. Due Lund er rangert som «recommended expert» i arbeidsrett av Legal 500 og Chambers Europe. Han har bidratt til flere lærebøker i arbeidsrett.
Titler i salg
Bibliografi

2017 - Arbeidsrett

2009 - Arbeidsrett

2006 - Arbeidslivets spilleregler

2006 - Arbeidsrett

2004 - Arbeidsrett

1995 - Praktisk arbeidsrett