Arnt Steffensen

Arnt Steffensen er kokk og leder i Kost- og ernæringsforbundet i Delta, en fagforening for kokker og kjøkkenpersonell i offentlig sektor. Han er tidligere kantineleder og norgesmester i institusjonskokkfaget. Kunnskap om vin og brennevin er en viktig del av kokkeutdanningen, og Steffensen har skrevet flere bøker om brennevin og matkultur, blant annet Cognacboka, Akevittboka og En smak av norsk kultur. Han bor på Nordstrand i Oslo med sin familie.

Titler i salg

Viser 1 - 1 av 1

Anmeldelser

«En lekker designet drinkbok med godt språk og en lun, deilig humor.»

«En veldig god bok for folk flest og et flott bidrag til norsk drikkekultur.»

«(...) gjør cocktails tilgjengelig for folk flest.»

 
Steinar Jensen (Mr. Jensen from Norway), Mr Jensen form Norway (Facebook-side)Fredagscocktail

«Å lage cocktailer er som å bake småkaker, skriver kokk og forbundsleder Arnt Steffensen i sin ferske bok «Fredagscocktail». Dermed er utfordringen sendt til landets sykehjem som har - eller planlegger - å etablere en pub for sine beboerne.»»»

Elisabeth Strøm, Kjøkkenskriveren 2/2021Fredagscocktail

«Boka er både velskrevet og underholdende, og vil ganske sikkert være et funn for mange.»

« (...) en bok for deg som er glad i god mat og drikke, og som har lyst til å utvide repertoaret litt.»

«Boka inneholder oppskrifter basert på alle de klassiske brennevinssortene og har i tillegg også et eget kapittel som omhandler Mocktails - altså gode drikker uten alkohol.»

Nils Henrik Sjo, SMAK magasinet nr. 2 / 2021 (et magasin til serveringsbransjen)Fredagscocktail