Anne-Lise Boge

Anne-Lise Boge (f. 1939) er født og oppvokst på Grünerløkka i Oslo. Hun er utdannet lærer. I mange år var hun også aktiv i hundemiljøet i Oslo, spesielt med golden retrievere. Nå har hun ikke hund lenger, men begge barna har, så hun har fortsatt “nærkontakt” med hunder. Kjærligheten til hund går aldri over, sier hun.
Revmatisme gjorde slutt på lærergjerningen, men ved en tilfeldighet havnet hun i ukebladet Allers. Det var der Arvesynd så verdens lys, da hun ble bedt om å skrive årets “sommerroman”. Siden lanseringen av romanserien Arvesynd 1998 har hun skrevet på fulltid.
Selv om Anne-Lise har hatt sin Ibsenperiode, er det Sigrid Undset som er hennes favorittforfatter. Hun er, og har alltid vært, en lesehest, og setter pris på mange forfattere, både norske og utenlandske. Hun tyr ofte til en god krim for å slappe av, men sier at hun er “altetende” når det gjelder litteratur.
Anne- Lise Boge har to barn og seks barnebarn, og bor i Oslo.

Titler i salg

Viser 1 - 40 av 173

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bibliografi

2019 - Svarttrostens sang

2018 - Når himmelen faller ned

2017 - Slekter følger slekters gang

2017 - Det usagte

2016 - Det utenkelige

2015 - Størst av alt er kjærligheten

2015 - Alle ilder brenner ut omsider

2015 - Fatal Meeting

2014 - Det ugjenkallelige

2013 - Nye tider

2013 - Frostskadd sangfugl

2012 - Når englene gråter

2012 - Veiene møtes

2012 - Løgnens pris

2012 - Øyeblikket

2011 - Det som ikke er ditt

2011 - Det skjøre livet

2011 - Sannhetens øyeblikk

2011 - Hjertebrist

2011 - Gyllen lykke, svart hevn

2011 - Blomstringstid

2010 - Lukket hjerterom

2010 - Forventningens sommer

2010 - Stjernenetter

2010 - Ulmende glør

2010 - Svart engel

2009 - Vinterdrømmer

2005 - Svanesang

2005 - Gylne minner fra en hunds hverdag

2004 - Linedans

2004 - Isroser

2004 - Regnbuelandet

2003 - Oppbrudd

2003 - Skygger

2003 - Avskjed

2003 - Rykter

2003 - Nattblomster

2002 - Fristeren

2002 - Mot stupet

2002 - Søstre

2001 - Fanget

2001 - Frostnetter

2001 - Gjensyn

2001 - Blåklokkevår

2000 - Kvaler

1999 - Sviket

1999 - Avsløringen

1999 - Løftet

1999 - Mistanken

1998 - Kjærlighetsbarnet

1998 - Hemmeligheten

1998 - Måneskinnsdansen

1998 - Skjebnemøte

1998 - Betroelsen