Anne Sofie Rønning
© Foto: Sturlason A/S Polyfoto

Anne Sofie Rønning

Anne Sofie Rønning (f. 1944) er fra Oslo og jobber som oversetter. Tidligere har hun vært både frilansjournalist og revyforfatter, og har skrevet engelsk hovedfagsoppgave om J.R.R. Tolkien.

Rønning debuterte med boken Huset under konkylien, som er den første boken i en serie om eventyrlystne, oppegående kvinner som opplever spenning og romantikk på reise i utlandet. Flere titler i samme serie: Maskerade i marmor og Joshuas grotte.

I 2006 ble serien Kongens spåkvinne lansert. Serien handler om den unge norske kvinnen Cathrine Holts reise tilbake til vikingtiden, hvor hun blir en viktig del av historien - på godt og på vondt.

Bibliografi

2011 - Pensione Strega

2011 - Fall fra stor høyde

2011 - Krystallen

2011 - Veien, valget og visjonen

2011 - Konturene av det ukjente

2011 - Blått eventyr

2007 - Hemmelig oppdrag

2007 - Ved korsveien

2007 - Tidsveven

2007 - Kongens spåkvinne 10

2007 - Kongens spåkvinne 9

2007 - Guttekongene

2006 - Baksiden av midtsommer

2006 - Barn av is og ild

2006 - Stjernens varsel

2006 - Rød dag, svart natt

2005 - Joshuas grotte

2004 - Huset under konkylien

2004 - Maskerade i marmor