Anne Marie Meyer

Anne Marie Meyer

Omtale

Anne Marie Meyer, f. 1959, bor i Oslo, men er opprinnelig fra Etnedal i Valdres. Hun arbeidet blant annet som journalist før hun ble forfatter på heltid. Meyer debuterte med serien Odelsjenta i 2007. Odelsjenta er solgt til Polen. Julie er hennes andre romanserie.

Titler i salg

Viser 1 - 20 av 146

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
Bibliografi

2019 - Invadert

2019 - Ingen tid for drømmer

2019 - I fiendens klør

2018 - Stormvinder

2018 - Mørkets krefter

2018 - Anger

2018 - Vennskap på prøve

2018 - Det viktigste i livet

2018 - Julestemning

2018 - Fanget av fortiden

2017 - Tid for sannhet

2017 - Bedrag

2017 - Svik

2017 - Lykkens vei

2016 - Savn

2016 - Fornuft og følelser

2016 - Skjulte løgner

2016 - Tapt uskyld

2016 - Det stolte hjerte

2016 - Spor i hjertet

2015 - En mors kjærlighet

2015 - Skjebnemøte

2015 - Kjærlighetens mirakel

2015 - Livets gang

2015 - Farlig farvann

2015 - Hjertets veier

2014 - Lånt lykke

2014 - Forandringer

2014 - Håpets kraft

2014 - Vinterhjerte

2014 - Hevnens tid

2013 - Ærens pris

2013 - Skittent spill

2013 - Kjærlighetens slør

2013 - Knuste hjerter

2013 - Skandalen

2012 - Knuste drømmer

2012 - Den man elsker

2012 - Tid for lykke

2012 - Kjærlighet gjør sterk

2012 - Et barn å elske

2012 - Farlig fristelse

2011 - Bitre følelser

2011 - Drømmer

2011 - Vinterstorm

2011 - Renkesmed

2011 - Narrespill

2011 - Ingen kjenner dagen

2011 - Kjærlighet og savn

2010 - For kjærlighetens skyld

2010 - Skjebnetimer

2010 - Mørke krefter

2010 - Kjærlighetens offer

2010 - Uten tilgivelse

2010 - Bak masken

2009 - Smertens høst

2009 - Sviktet

2009 - I gode og onde dager

2009 - Lykkens pris

2009 - Den vonde hemmeligheten

2009 - Gjensyn

2008 - Lengsel

2008 - Tvilens skygge

2008 - Blindt begjær

2008 - Skammens tårer

2008 - I løgnens makt

2008 - Uønsket

2008 - Vårmåne

2008 - Anklager

2007 - Skjebnevalg

2007 - Farlig kjærlighet

2007 - Håp og lengsel

2007 - Hjertets stemme