Ann Kristin Wang
© Foto: Baard Henriksen

Ann Kristin Wang

Hanne Buxrud er frilans matskribent og fotograf. Glad i hverdager og tidlige morgener. Per Sollerman er fotograf med bakgrunn fra restaurantbransjen, med maten, råvarene og menneskene i hovedfokus. Sunniva Dring er produktutvikler for United Bakeries, frilans matstylist og sykler fort. Ann Kristin Wang er frilans matstylist, kokebokforfatter og meddriver av Kampen Bistro i Oslo.

Titler i salg

Viser 1 - 1 av 1

Anmeldelser

"Vi liker at dette er en allsidig bok med både lette grøter og grøter som gir deg mer energi. Her finner du verken hysteri eller aversjon mot råvarer - som gjerne får gjennomgå i andre sammenhenger. Det fine er at boken legger opp til at du kan lett bytte ut ingredienser i oppskriftene etter smak og behov."
Lise Von Krogh, Bramat.noGrøt
"Grøt – på ville veier av vennegjengen Buxrud, Solleman, Dring og Wang har 76 oppskrifter på grøt, og kan være starten på en grøtrenessanse her i landet."
Andreas Viestad, DagbladetGrøt
Stjernekokk og restauratør Svein Erik Renaa har sammen med kollega Stig Juelsen gått gjennom svært mange av kokebøkene som kom ut i Norge i 2016, og kåra de beste for NRK. Dette sier de om "Grøt" som de kåret til årets beste: "Dette er en utrolig variert bok, med mange nye oppskrifter om grøt. Litt moderne, litt historie. Det er gøyalt å se 76 så ulike oppskrifter om samme tema. I tillegg er det fristende bilder. For meg er dette en lærebok. Jeg kan ikke så mye om grøt sjøl, og boka inneholder flere oppskrifter som jeg kunne tenke meg å lage hjemme... Du får lyst til å lage grøt når du ser i denne boka. Det som er så deilig her er at den viser at grøt er mer enn risgrøt og havregrøt. Dette er god inspirasjon til å variere bort den vanlige havregrøten med sukker og kanel".
Svein Erik Renaa, Stig Juelsen, nrk.noGrøt
I alt 76 forskjellige grøtoppskrifter, i stort spenn – fra typiske frokostgrøter til desserter og de rene middagsretter, med tydelig fokus på ernæring og bærekraft.
Ole Jacob Hoel, AdresseavisenGrøt