Ann Brashares
© Foto: Sigrid Estrada

Ann Brashares

Ann Brashares vokste opp i Chevy Chase, Maryland, med tre brødre. Hun studerte filosofi ved Columbia University i New York. Siden har hun jobbet som redaktør i mange år, før hun skrev sin første roman "En jeans og fire jenter". Den er i løpet av kort tid blitt en av de aller mest leste ungdomsbøkene i USA. Boka blir nå utgitt i elleve land.

Hun bor i dag i Brooklyn, New York, med sin mann og sine tre barn.

Titler i salg

Viser 1 - 25 av 25

Bibliografi

2012 - Søstre i gode og onde dager

2011 - Sjelevandreren

2009 - Tre venninner

2007 - Jenter i jeans

2005 - Jenter i jeans

2004 - En sommer og fire jenter

2002 - En jeans og fire jenter