Anders Evang
© Oddbjørg Evang

Anders Evang

Anders Evang (f. 1935) er psykiater. Han er sønn av tidligere helsedirektør Karl Evang og lege Gerda Evang. Han har i en årrekke hatt ledende stillinger innen psykisk helsevern. Boka «Utvikling, personlighet og borderline» kom første gang i 1986. Den ga en innføring i psykoanalytisk tenking, objektrelasjonsteori og det vi da visste om borderlinevansker. Boka har kommet i nye utgaver etter hvert som forsking og kunnskap om tilknyttingsteori, mentalisering, nevrobiologi, behandlingsformer og prognose har kommet til. Evang foreleser om mange av de temaene han har skrevet om.

Titler i salg

Viser 1 - 1 av 1

Bibliografi

2010 - Utvikling, personlighet og borderline

2007 - Tankebilder

2003 - Utvikling, personlighet og borderline

1998 - Utvikling, personlighet og borderline

1996 - Utvikling, personlighet og borderline

1991 - Verdier som kompass

1990 - Det vanskelige liv

1986 - Utvikling, personlighet, borderline