Aase Strømstad
Aase Strømstad er utdannet husstellærer, men har arbeidet i pressen det meste av sitt yrkesaktive liv. Hun var med på å starte matbladene Alt om Mat og Mat og drikke og var matfaglig medarbeider i disse bladene. Hun har vært fast matmedarbeider i KK, har arbeidet i annen ukepresse og har hatt egen matspalte i Dagbladet og Bergens Tidende. Aase Strømstad har skrevet en lang rekke kokebøker og har vært oversetter og redaktør for et hundretalls utenlandskproduserte kokebøker. Hun formidler også sin kunnskap om mat og matkultur gjennom foredrag i ulike fora. For sin innsats på feltet mat og matkultur har hun fått flere priser, bl.a. Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris.
Titler i salg
Bibliografi
2000 - Fisk til hverdag og fest
1999 - The norwegian kitchen
1999 - Cocina noruega
1999 - Die Norwegische Küche
1999 - La cuisine en norvege
1999 - Brød og annen gjærbakst
1999 - Spiselige gaver
1998 - Fisk til hverdag og fest
1997 - Sild til hverdag og fest
1995 - The norwegian kitchen
1995 - Norwegische Küche
1995 - Spiselige gaver