Øyvind Wold
© Foto: Øyvind Wold

Øyvind Wold

Øyvind Wold (f. 1962) fra Oslo kjøpte sin første terrengsykkel i 1989 og har siden vært helårssyklist og terrengsyklist/tursyklist med særlig sans for å sykle utenom allfarvei. Han har skrevet flere turguider for syklister og magasinartikler om sykling og friluftsliv.

Anmeldelser

"Når jeg leste boka, fikk jeg skikkelig lyst å sykle hver eneste av alle turene, og jeg hadde fått all den informasjonen jeg trengte for at gjennomføringen ville bli vellykket."
 
Svein Fagervold, SyklistenePå sykkel i fjellet
"Dette er boken alle som bor eller ferdes i Oslo bør skaffe seg."
 
Svein Fagervold, SyklistenePå sykkel i Oslo
"Skal du kjøpe en bok om sykling i år, er denne varmt anbefalt."
 
Knut-Erik Mikalsen, AftenpostenPå sykkel i fjellet
"Boken har et stort utvalg turforslag. Dette gjelder først og fremst Oslo, men det er ruter i bæringenes nærområder også, som langs Lysakerelva, fra Bogstad innover Sørkedalen m.m. Turene passer både til hverdagssykling, rekreasjon og trening."
"I boka kan man blant annet lese om forslag til sydenstrand-tur i Trollheimen, rundturer fra Sjusjøen, hyttebesøk i Rondane, dagsturer via en rekke fjellvann på Gålå, morsom terrengsykling langs historiske gruve-veier ved Røros og turer langs bilfrie veier i den enorme villmarks-kommunen Rendalen. Andre turkapitler er fra Folldal, Geilo, Otta, Engerdal, Alvdal og Hemsedal."
Øyvind Wold, SykkelaktivPå sykkel i fjellet

Bibliografi

2014 - På sykkel i fjellet

2009 - På sykkel i fjellet

2008 - På sykkel i Oslo

2007 - På sykkel i fjellet

2003 - På sykkel i Oslo. I byen. I marka