Øystein Køhn

Øystein Køhn

Omtale

Øystein Køhn (f. 1949) kaller seg ”villmann” med rette; siden 1984 har han vært heltidsengasjert med friluftsliv og villmark. Han holder kurs og multimedieforedrag, arrangerer turer og villmarksmesser, bygger kanoer, lager kniver, skriver bøker og artikler og redigerer tidsskrifter, og han utvikler og tester utstyr for friluftsliv … I norsk padlemiljø er han en sentral skikkelse med omfattende meritter fra konkurranser og ekspedisjoner. Han har skrevet flere padleguider, bl.a. Kanopadling i Norge (Boksenteret 1996), og en stor bok om padling, Padling (Cappelen 2000). Køhn er redaktør og produsent av Norsk Knivforenings Knivbladet.

Både familier, nybegynnere og folk som tenker tøffe langferder vil ha stor glede av Hundre norske padleperler. Her tilbyr han ruteforslag, råd og erfaringer til padlere på alle nivåer.

Bibliografi

2019 - Med kano gjennom de siste ekte villmarker

2019 - Bjørnedramatikk ved Lake Herodier

2019 - I kano gjennom uoppdaget land

2008 - Padleperler

2003 - Hundre padleperler

2002 - Ildsteder og skorsteiner

2000 - Padling

1998 - Spikking med kniven som verktøy

1996 - Kanopadling i norge

1983 - Turpadling i Norge