Meny

Handlekurv

Strålende kritikker til Damhaug!

Torkil Damhaug: Glasshjerte

Torkil Damhaug er dobbel vinner av Rivertonprisen, han fikk prisen for årets beste kriminalroman både i 2011 og i 2016. Foto: Agnete Brun

For sin forrige bok En femte årstid vant Torkil Damhaug Rivertonprisen - årets beste norske krimbok. Nå er han endelig tilbake med ny mesterlig krim, Glasshjerte.

Glasshjerte er en fortelling om å kjenne igjen ondskapen når du møter den. Og om å streve med å forstå hvem du selv er. Men den handler også om hvor langt et menneske våger å gå for å holde fast ved kjærligheten.

"Glasshjerte oppleves som en en sjeldent relevant krimroman" mener anmelder Pål Gerhard Olsen i Aftenposten, og omtaler Damhaug som "den psykologiske krimmens ukronede konge".

"Denne personlige stemmen er en av styrkene til forfatteren Damhaug. Språket gjør ham til et strålende eksempel på en litterær krimforfatter." Fredrik Wandrup, Dagbladet

"Glasshjerte holder høyt spenningsnivå, smart som den er." Leif Ekle, NRK Bok i P2

Les også:

Pskykiater Torkil Damhaug om ny roman: – Jeg leter etter det menneskelige og sårbare, i det onde og hensynsløse

Norges beste kriminalroman: En femte årstid

Robin og Mikkel er brødre. Robin blir vitne til det grusomme som skjer med kusinen deres, Amina. Han kan ikke hjelpe henne, og heller ikke hente hjelp.

Robin er ute av stand til å uttrykke hva han har sett.

Mens Mikkel vet noe han ikke vil fortelle. Ikke til noen