Meny

Handlekurv

Møt Elli, Norges råeste heltinne!

Jaget: Ny krim fra Eystein Hanssen

Eystein Hanssen. Foto: Agnete Brun

I Eystein Hanssens roman Jaget blir Norges råeste heltinne, Elli, satt på voldsomme prøver - når terroren truer Norge.

Liket av en mann driver til overflaten i Bjørvika. Elli og hennes nye kollega, Sverre Brenner, finner kun ett spor: krypterte mobilmeldinger. Samtidig, i Libya, kjemper flyktningen Basma og hennes to barn for en plass på båtene over middelhavet.

Ellis etterforskning peker mot en mann Beredskapstroppen Delta allerede har anhold, Jonathan Smith. USA og PST har spilt en rolle i saken. Når Basma og hennes to barn endelig entrer den skrøpelige båten over Middelhavet, er Elli på sporet av morderen i Oslo. Men PST, E-tjensten og CIA synes å gjøre det de kan for å hindre at hun løser saken. Først når Basma ankommer Norge, faller brikkene på plass. Noen har forferdelig planer i Oslo. Elli, Brenner og Jan Nereng er byens eneste håp.

 

Les også: En forfatters forbannelse - Eystein Hanssen forteller om sin nye bok

Terningkast 5

Jaget

"Eystein Hanssen viser at krim fortsatt kan være samfunnskritisk i sin sjette og beste bok til nå." Elind Brende Bjørhøi, VG

Med sine romaner om etterforskeren Elli har Eystein Hanssen toppet listene på lyttetjenesten Storytel og blitt nominert til Bokhandelprisen to ganger.

Ny krim med etterforsker Elli

Eystein Hanssen

Eystein Hanssen om etterforsker Elli og den nye bok Jaget som er sjette bok i krimserien om Elli.