Julebøker

Førjulstiden er den hyggeligste tiden på året. Her finner du et bredt utvalg med bøker, for liten og stor, som får deg i julestemning. Kort leveringstid og fri frakt over kr. 349,-.

  • Kalenderbøker med 24 kapitler, perfekt for høytlesning
  • Juleromaner
  • Hobby- og kokebøker for hele familien
  • Vitser og quiz

Bli med å feire jul på Galtvort! For første gang får du bli med inn i Harry Potters magiske verden i julehøytiden, i en interaktiv pop-up bok og julekalender.

Julekaldenderen kan gjenbrukes år etter år når du skal telle ned til jul, og passer perfekt for gomper i alle aldre som liker Harry Potter og som gleder seg til jul.

Rikt og vakkert illustrert

Familiens juleminner

God julestemning er en gjenopplivelse av de følelsene du hadde i jula som liten, og med denne boka kan du sørge for at hele familien kan bla seg tilbake i gode juleminner i 16 år.

Julen består av forventninger, følelser, tradisjoner og minner. Selv om vi gjør mye av det samme hvert år, så er ingen jul lik. Det kan også være litt vanskelig å huske fra år til år, særlig for småbarnsforeldre, og da skal dere ta frem denne boken og kose dere med egne nedskrevne juleminner fra i fjor og året før de