Meny

Handlekurv

Verdenslansering 12. september!

Nytt historisk mesterverk fra Ken Follett: "Den evige ilden"

Ken Follett er en av verdens mestselgende forfattere. På verdensbasis har han solgt over 150 millioner bøker, og bare her i Norge er det solgt over 1,2 millioner av 23 Follett-utgivelser. Foto: Olivier Favre

Ken Follett vender tilbake til åstedet for suksessromanene Stormenes tid og I all evighet, i en storslått, episk historie om det turbulente 1500-tallet, Den evige ilden.

Dramaet utspilles rundt dronningene Elizabeth I og Maria Stuart, og midt i dramaet befinner Englands første hemmelige agent seg.

Da protestantiske Elizabeth Tudor blir kronet til dronning av England, vender resten av Europa seg mot England. I kulissene i Paris venter katolske Maria Stuart, som mange mener, er den rettmessige arvingen til tronen. Den unge monarken skjønner tidlig at hun må beskytte seg mot mulige attentat og oppretter landets første etterretningstjeneste.

Gå ikke glipp av stjernemøte med Ken Follett og Dan Brown i Oslo på Sentrums scene 31. oktober.

Religiøse stridigheter og kampen om Englands trone står sentralt, og mange mener Maria Stuart er den rettmessige arvingen til tronen. Elizabeth 1. ser seg nødt til å opprette landets første etterretningstjeneste, som skal advare mot sammensvergelser og attentatplaner.