NAFs klassiske reisehåndbøker er nå friskere, mer oppdaterte, mer informative og vakrere. Nye kart og bilder løfter dette allerede praktfulle verket, til glede for enda flere norske turreisende.

Få steder i verden kan by på så mange naturskjønne steder som i Norge. Om du skal til lands eller vann, padle, gå fotturer, klatre, sykle, kjøre bil eller tog, her finner du bøker og kart til inspirasjon.

Opplev Norge i sommer med våre beste ferie- og reisetips.

Norges vakreste bilturer

Hvert år siden 2014 har NAF utgitt en ny reisehåndbok. De er skrevet for å vise frem noen av mulighetene for natur-, kultur-, og turopplevelser som finnes langs norske veier. Norges vakreste bilturer er den mest gjennomarbeidede og ajourførte turbok-serien vi har. Bøkene er en smørbrødliste over de beste, mest spektakulære og innholdsrike bilturene vi har i Norge. Ingen over, ingen ved siden!

Et godt kart er oppskriften på en god tur

Campingferie var veldig populært på 60-tallet og behovet for gode bilkart meldte seg. Bestselgeren Stort bilatlas for Norge inneholder informasjon om alle veistrekninger, fergestrekninger, overnattingstilbud, serverdigheter og mye mer.

Norges eneste veikart for motorsyklister er MC-kart Norge. Kartet gir rask oversikt over alternativer utenom de kjedeligste og mest trafikkerte hovedveiene. Det er også en oversikt på overnattingsmuligheter og campingplasser langs MC-veiene.

Fjellkart

Det er ikke mobildekninger i hele den norske fjellheimen, kart og kompass er derfor viktig å ha med seg. Fjellkartene er trykket på papir som tåler vær og vind.