Veien til Paradiso – En slags gründerpodcast er en mini-podcastserie, der gründer Jan Vardøen og Lena Storvand snakker med interessante gjester om entrepenørskap, ledelse og livet. Velkommen til Veien til Paradiso - en slags gründerpodcast.

 

Episode 1:

Hvor får Jan Vardøen og Christer Falck alle sine ideer fra? Og hvorfor realiserer de så mange av disse uten å tenke på penger? Christer Falck er plateprodusent, forfatter, forlagseier og programleder. Blant annet.

 

Episode 2:

Jan Vardøen har følelsen av å late som han er sjef og han har et anstrengt forhold til autoriteter. Han har vært anarkist og husokkupant. Robert Mood er norsk offiser, generalløytnant. Han har vært generalinspektør for Hæren og var i 2012 sjef for FNs observatørstyrke i Syria etter tidligere å ha vært sjef for FNs observatørkorps i Midtøsten.

To ledere med vidt forskjellig bakgrunn. Hvordan kan det da ha seg at anarkisten og generalen har så like tanker om det å være leder? Hvorfor mener Mood at anarkisme i militæret er bra? Og hvorfor angrer de begge på noe de gjorde tiår tilbake?

 

Episode 3:

Hvor mange kaker bakte Kristine Ilstad til sin egen konfirmasjon? Hvordan endte hun, juristen og siviløkonomen opp med Norges største bakerblogg? Hva er hennes aller beste baketriks? Hvorfor er Jan Vardøen så dårlig til å bake og hvorfor har han et anstrengt forhold til sjokolademousse?