Meny

Handlekurv

Personvernerklæring

Cappelen Damm har utarbeidet internkontrollsystemer og retningslinjer for behandling av personopplysninger, jfr. Personopplysningsloven. Nedenfor følger en redegjørelse for våre retningslinjer for behandling av personopplysninger. Har du spørsmål eller synspunkter på dette, er du velkommen til å ta kontakt med oss på telefon 21 89 80 60.

 

Cappelen Damm arbeider for å ivareta din integritet på best mulig måte, og benytter derfor kun personopplysninger som er saklige og relevante for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg som kunde.

Behandling av kundeopplysninger

For å sikre god service og korrekt håndtering av kundeforholdet, lagrer Cappelen Damm følgende opplysninger: navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer, produkt-, leverings- og betalingsopplysninger. Opplysningene benyttes for å kunne oppfylle våre forpliktelser overfor deg, samt opprettholde den service du forventer. Kun relevante og nødvendige opplysninger for å kunne administrere kundeforholdet, oppbevares videre.

 

Opplysningene oppbevares og benyttes i den tiden du er kunde i Cappelen Damm, samt en viss tid etterpå. Du er å anse som kunde i Cappelen Damm inntil du har innfridd alle dine betalingsforpliktelser med oss. Så lenge vi registrerer en viss interesse fra din side, ved at du handler fra en av våre nettbutikker, vil vi beholde ditt navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer og e-postadresse, samt produkt-, leverings- og betalingsopplysninger. Vi oppbevarer ikke sensitive personopplysninger, men beholder opplysninger som gjør at vi kan kontakte deg med gode og relevante tilbud. Vår erfaring er at tidligere kunder er interessert i å motta gode og relevante tilbud.

 

Dersom du likevel ikke ønsker å motta denne type tilbud kan du reservere deg mot dette ved å kontakte vår kundeservice på telefon 21 89 80 60. Cappelen Damm oppdaterer løpende kunderegistre ut fra de opplysningene du sender oss, for eksempel ved flytting. For at vi skal nå deg, selv om du ikke melder flytting til oss, vil registrene bli oppdatert ved hjelp av eksterne adresseregistre.

Kjennskap og sletting av opplysninger

Du kan kontakte oss for å få vite hvilke opplysninger vi har lagret om deg ved å ringe 21 89 80 60. Skulle de være feilaktige, ufullstendige eller irrelevante, kan du kreve at opplysningene endres eller slettes.

Cookies

Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler

 

Sikkerhet

Sensitiv informasjon som bankkortnummer sendes alltid kryptert (SSL) til cappelendamm.no for at uvedkommende ikke skal kunne få tak i informasjonen. Slik informasjon lagres ikke av cappelendamm.no, men sendes bare videre til kredittkortselskapet. Overalt der sensitive data sendes, er overføringen kryptert, f.eks. under "Min konto" og i kassen.