Øistein Hølleland

Øistein Hølleland

Omtale

(f. 1950) debuterte som forfatter i 1977 med diktsamlingen "Vi lærte". Han har gitt ut flere diktsamlinger, fagbøker og en rekke romaner for barn og ungdom. Hølleland har vært formann i Norske Barne- og Ungdomsbokforfattere og Norsk Oversetterforening.

Forfatterens hjemmeside:

http://øisteinhølleland.no

Titler i salg

Viser 1 - 20 av 20

Bibliografi

2011 - Sindre og Selma og Sinnataggen

2009 - Den første hekken

2008 - Sindre og Selma

2006 - Som fuglene synger

2005 - Tusen kyss fra Maria

2005 - Sydkorset

2004 - Kjenne på barten

2004 - Drømmetid

2004 - Katten som trengte trøst

2003 - Bumerang

2003 - Vinci og jeg

2002 - Georg og løvebrølet

2001 - Når elefanter gråter

2001 - Småskumle grøss

2000 - Strutsefant

1999 - Idas øy

1998 - Den herlige lukta av neshorn

1997 - Ewas album

1993 - Livssyn 4-6 c tid og tanke

1993 - Livssyn 4-6 c tid og tanke

1992 - Livssyn 4-6 b valg og verdi

1991 - Livssyn 4-6 a mål og mening

1991 - Livssyn 4-6 a mål og meining