Anne G. Holt
© Foto: June Witzøe
Omtale
Anne G. Holt (f. 1961) er oppvokst i Asker og nå bosatt i Oslo. Hun er utdannet ved Westerdals reklameskole og Statens Håndverks- og Kunstindustriskole, og har arbeidet som illustratør siden 1986. De populære Karsten og Petra-bøkene har hun illustrert fra den første boken utkom i 1992.
Titler i salg

Viser 1 - 20 av 20

Bibliografi

2018 - Bli venn med Karsten og Petra

2018 - Karsten og Petras sommerbok

2018 - Karsten og Petra: Karsten får en katt

2018 - Barnas jul

2017 - Karsten og Petra aktivitetsbok - BC-utgave

2017 - Karsten og Petra Fargeleggingsbok

2017 - Karsten og Petra 2 i 1 – På tur og Kler seg ut

2017 - Karsten og Petra på eventyr

2017 - Karsten og Petra - Løveungen

2017 - Karsten og Petra - Frøken Kanin

2017 - Den store boken om Løveungen og Frøken Kanin

2017 - Løveungen og Frøken Kanin - 2 bøker i 1

2016 - Kokos har bursdag

2016 - Karsten og Petra er bestevenner og kjører brannbil

2016 - Karsten og Petra - Løveungen og frøken Kanin på de syv hav

2016 - Karsten og Petra: Karsten må ha lapp

2016 - Karsten og Petra: Petra sparker fotball

2016 - Karsten og Petra klistremerkebok

2016 - Karsten og Petra går på tur og på biblioteket (BC-utgave)

2015 - Karsten og Petra leker teater

2015 - Karsten og Petra 2 i 1 - Karsten og Petra får sykkel og Karsten og Petra på bondegård

2015 - Karsten og Petra i Afrika - aktivitetsbok

2015 - Løveungen og Frøken Kanin på eventyr i Afrika - BC

2014 - Karsten og Petra går på ski og skøyter

2014 - Karsten og Petra aktivitetsbok - ny utgave BC

2014 - Karsten og Petra får sykkel og lærer å svømme (ARK-utgave)

2014 - Karsten og Petra matboks, lilla

2014 - Karsten og Petra matboks, turkis

2014 - Karsten og Petra drikkeflaske, turkis

2014 - Karsten og Petra drikkeflaske, lilla

2014 - Karsten og Petra på tur

2014 - Karsten og Petra: Petra skal til tannlegen

2014 - Karsten og Petra bakesett

2014 - Bakeren og månen

2014 - Karsten og Petra - julekalender 2014

2014 - Karsten og Petras juleverkstedbok

2014 - Karsten og Petra Juleaktivitetsbok

2013 - Karsten og Petra aktivitetsbok

2013 - Karsten og Petra klistremerkebok

2013 - Bli kjent med Karsten og Petra

2013 - Karsten og Petra - Slik begynte det

2013 - Karsten og Petra fargeblyanter

2013 - Kokos Trillebok

2013 - Karsten og Petra spiser glass - På eventyr i Stockholm

2013 - Frøken Kanin - Karsten og Petra kosedyr

2013 - Løveungen - Karsten og Petra kosedyr

2013 - Karsten og Petra 3D fargeleggingsbok

2013 - Karsten og Petra puslespill, motiv 1

2013 - Karsten og Petra puslespill, motiv 2

2013 - Karsten og Petra puslespill, motiv 3

2013 - Karsten og Petra puslespill, motiv 4

2013 - Karsten og Petra vil lære å svømme/Karsten og Petra får sykkel (BC-utgave)

2013 - Petra vil bli dyrlege/Petra får en hund

2013 - Kokos er brannmann

2013 - Plysj med pysj - Frøken Kanin i koffert

2013 - Kokos - Hvem kan blåse bort vondten?

2012 - Kokos høydemåler

2012 - Tusen millioner 2A Tavlebok

2012 - Tusen millionar 2A Tavlebok

2012 - Tusen millionar 1A Tavlebok

2012 - Kokos puslespillbok

2012 - Karsten og Petra puslespillbok

2012 - Tusen millioner 3A Grunnbok

2012 - Karsten og Petra: Hurra! for Karsten og Petra

2011 - Karsten og Petra. Livet på landet

2011 - Karsten & Petra - Petra begynner i barnehaven

2011 - Mai-Britt, Mars-Britt og mopsen Muntermor

2011 - Mai-Britt, Mars-Britt og mopsen Muntermor

2011 - Karsten og Petra har Lucia-fest

2011 - Karsten og Petra på biblioteket

2011 - Karsten og Petra kler seg ut

2011 - Tellevers om tusen ting

2010 - Kokos og larven

2010 - Du og eg 2 - lærarrettleiing

2010 - Karsten og Petra. Livet på landet

2010 - Kokos - bok og kosedyr

2010 - Karsten og Petras vinterbok

2010 - Mai-Britt, Mars-Britt og campingvogna

2010 - Mai-Britt, Mars-Britt og campingvogna

2010 - Karsten og Petra: verdens beste venner - Levende Bok

2010 - Karsten og Petra: Slik begynte det - Levende Bok

2009 - Du og jeg 1

2009 - Du og eg 1

2009 - Kokos og trollungen

2009 - Karsten og Petra vil lære å svømme

2009 - Kokos og vennene hans

2009 - Karsten og Petras verden

2009 - Du og eg 2

2009 - Du og jeg 2

2009 - Du og jeg 2 - lærerveiledning

2008 - Kokos - Verdens minste elefant

2008 - Karsten og Petra går på skøyter

2008 - Karsten og Petra på skiskole

2007 - Karsten og Petra i Tivoli - På eventyr i København

2007 - Karsten og Petra. Bestevenner. 5 bøker samlet

2006 - Karsten og Petra får sykkel

2006 - Karsten og Petra vil lære å svømme

2006 - Løveungen og Frøken Kanin. Eventyr i verdensrommet

2005 - Karsten og Petras ABC

2005 - Petra får en hund - Interbok

2005 - Løveungen og Frøken Kanin - Vill vest!

2004 - Karsten og Petra hilser på kongen

2004 - Løveungen og Frøken Kanin - Sjørøverøya

2003 - Petra vil bli dyrlege - Interbok-utg.

2003 - Tellevers om tusen ting

2003 - Tellevers om tusen ting Aktivitetsbok

2003 - Løveungen og Frøken Kanin på eventyr i Afrika

2002 - Karsten og Petra To gode venner

2002 - Karsten og Petras bursdagsbok

2001 - Karsten og Petra: Petra får en hund

2001 - Karsten og Petra: Karsten liker å danse

2000 - Karsten og Petras julebok

1999 - Karsten og Petras trøstebok

1998 - Vinterboka

1998 - Karsten og Petra på bondegård - Interbok-utg.

1997 - Den magiske julegaven

1996 - Karsten og Petra: Karsten må på sykehus

1996 - Karsten og Petra på bondegård

1996 - Karsten og Petra: Petra vil at alle skal ha en venn

1995 - Karsten og Petra: Petra og morfar

1995 - Karsten og Petra: Karsten drar på Syden-ferie

1995 - Karsten og Petra på teater

1994 - Karsten og Petra kjører brannbil

1994 - Karsten og Petra: Karsten har bursdag

1994 - Karsten og Petra: Petra får besøk

1993 - Karsten og Petra: Petra vil bli dyrlege

1993 - Karsten og Petra: Karsten hjelper pappa

1993 - Karsten og Petra har Lucia-fest

1992 - Karsten og Petra: Karsten får ikke sove

1992 - Karsten og Petra: Petra begynner i barnehaven

1992 - Karsten og Petra er bestevenner