Anne Holt

Anne Holt

Omtale

Født 1958 i Larvik, oppvokst i Lillestrøm og Tromsø, bosatt i Oslo siden 1978. Hun debuterte i 1993 med Blind gudinne som ble en formidabel suksess. Etter det har hun nesten årlig utgitt en ny roman som alle har blitt store selgere.

Rivertonprisen 1994, for Salige er de som tørster

Bokhandlerprisen 1995, for Demonens død

Cappelenprisen 2001

Titler i salg

Viser 1 - 20 av 24

  1. 1
  2. 2
Bibliografi

2012 - Tusen millionar 1A Tavlebok

2011 - Mai-Britt, Mars-Britt og mopsen Muntermor

2010 - Pengemannen

2010 - Mai-Britt, Mars-Britt og campingvogna

2010 - Mai-Britt, Mars-Britt og campingvogna

2009 - Presidentens valg

2009 - 1222

2009 - Det som aldri skjer

2008 - Det som er mitt

2008 - Sannheten bortenfor

2003 - Sannheten bortenfor

2001 - Det som er mitt

2000 - Uten ekko

1999 - Bernhard pinkertons store oppdrag

1999 - Død joker

1998 - I hjertet av vm. en fotballreise

1997 - Mea Culpa

1997 - Løvens gap

1995 - Demonens død

1994 - Salige er de som tørster...

1993 - Blind gudinne