Halldor Skard

Omtale

Halldor Skard er født i 1944. Som førsteamanuensis ved Norges idrettshøgskole forsket og underviste han ved seksjon for coaching og psykologi i perioden 1969–2006, og han har en doktorgrad i pedagogikk. Han har undervist i ”kunsten å være i bevegelse", "formidlings-metodikk og ledelse”, treningslære og skiidrett. Pensjonist fra 2006.

Halldor Skard debuterte som ”oppmuntringsforfatter” med Den lille oppmuntringsboka i 1985. Den ble en umiddelbar suksess og skulle vise seg å bli begynnelsen på et langt og innholdsrikt forfatterskap som har kretset rundt oppmuntringsfilosofi, positiv selvutvikling, kreativitet og om å være i bevegelse som menneske. Totalt er det solgt over 150 000 eksemplarer av bøkene og kalendrene hans. De er alle illustrert med forfatterens egne akvareller. Halldor Skard er også en skattet kurs- og foredragsholder.Han står bak aksjeselskapet "Skapende livsstil".

Bibliografi

1985 - Den lille oppmuntringsboken

1989 - Det beste i deg selv

1990 - Du er min venn

1991 - Kalender den store oppmuntringsk. 1992

1992 - Glede

1993 - Kalender den store oppmuntringsk. 1994

1994 - Kjærlighet

1995 - Den store oppmuntringskalenderen 1996

1995 - Den lille oppmuntringsdagboken

1996 - Den lille oppmuntringsboka

2003 - Tenker på deg

2004 - Kunsten å oppmuntre

2007 - Kreativ optimisme

2009 - Uendelig kjærlighet