Paul Leer-Salvesen

Omtale

Paul Leer-Salvesen er teolog (dr.philos.) og professor i etikk og teologi ved Universitetet i Agder. Hans faglige forfatterskap har kretset om temaer som soning, skyld og straff. Han har dessuten skrevet en lang rekke barne- og ungdomsbøker siden han debuterte i 1977. Med sine bøker har han skrevet seg inn i tusenvis av barns hjerter med de alvorlige og morsomme historiene om englebarnet Paul. I 1996 fikk han skolebibliotekarforeningens litteraturpris for disse bøkene. Bøkene er oversatt til dansk og tysk.

Bibliografi

2014 - Vold mot kvinner

2012 - Englebarn i tau

2006 - Englebarn tar hevn

2004 - Englebarn får vondt

2003 - Englebarn i tau

2003 - Kunsten å være kjæreste

2002 - Englebarn i mål

2001 - Engler og bukser og Huba Buba

1999 - Englebarn får vondt

1997 - Englebarn får hund

1996 - Adam og Eva

1995 - Engler, sykler og kjærester

1993 - Kain og Abel : en fabel

1984 - Kristen tro i dag

1984 - Kristen tru i dag