Jørn Jensen

Jørn Jensen

Omtale
Jørn Jensen skrev sine første bøker for barn allerede i 1987. I 1997 fikk han tildelt den danske Skriver-prisen for sine lettlest-bøker. Jensen har tre utdannelser. Først utdannet han seg til gullsmed, så utdannet han seg til lærer og senere tok han utdannelse som talepedagog. Jørn er dansk og bor i Roskilde sammen med sin kone.
Titler i salg

Viser 1 - 20 av 26

  1. 1
  2. 2
Bibliografi

2017 - Stian får trampoline

2017 - Stian får en fjernstyrt bil

2017 - Stian lager julepynt

2016 - Stian får nytt rom

2016 - Stians far får GPS

2014 - Stian lærer førstehjelp

2014 - Kaldt blod 19-24 i kassett

2013 - Stians far står på ski

2012 - Stian på karneval

2011 - Kaldt blod 13 - GPS-jakten

2011 - Kaldt blod 14 - De kom om natta

2011 - Kaldt blod 16 - Tyveribanden

2011 - Kaldt blod 17 - Våpenmysteriet

2011 - Kaldt blod 18 - Ondskapens hus

2011 - Kaldt blod 15 - Fellen

2011 - Kaldt blod 13-18 i kassett

2011 - Stian på tur i skogen

2011 - Skynd deg, Stian

2010 - Kasper bruker hodet

2010 - Leseuniverset 5-7 Skjønnlitteratur 1: Jenta i speilet

2010 - Leseuniverset 5-7 Skjønnlitteratur 1: Jenta i spegelen

2010 - Leseuniverset 5-7 Skjønnlitteratur 1: Ekle meldingar

2010 - Leseuniverset 5-7 Skjønnlitteratur 1: Slank eller tynn?

2010 - Leseuniverset 5-7 Skjønnlitteratur 1: Når dei døde ringjer

2010 - Leseuniverset 5-7 Skjønnlitteratur 1: Når de døde ringer

2010 - Leseuniverset 5-7 Skjønnlitteratur 1: Slank eller tynn?

2010 - Leseuniverset 5-7 Skjønnlitteratur 1: Ekle meldinger

2010 - Kasper trener på selfinten

2010 - Leseuniverset 5-7 Skjønnlitteratur 1 (boks)

2010 - Leseuniverset 5-7 Skjønnlitteratur 1 (boks)

2010 - Leseuniverset 5-7 Totalpakke (7 bokser)

2010 - Leseuniverset 5-7 Totalpakke (7 bokser)

2009 - Kasper får ny trener

2009 - Kaldt blod 12 - I siste sekund

2009 - Kaldt blod 9 - Hypnose-mordet

2009 - Kaldt blod 10 - Døden i vannet

2009 - Kaldt blod 7-12 i kassett

2009 - Kaldt blod 8 - Fanget i flammene

2009 - Kaldt blod 11 - Kamphundene

2009 - Kaldt blod 7 - Stopp bombemannen!

2008 - Kaldt blod 6 - Det tredje treet

2008 - Kaldt blod 5 - På flukt

2008 - Kaldt blod 4 - Du er død, Tobias

2008 - Kaldt blod 3 - Den store zombien

2008 - Kaldt blod 2 - Den gale professoren

2008 - Kaldt blod 1 - De forsvunne barna

2008 - Kaldt blod 1-6 i kassett

2008 - Kasper filmer

2007 - Stian på sirkus

2007 - Stian på sirkus

2007 - Klar til kamp!

2007 - Kasper scorer Kasper spiller finale

2007 - En tøff finte

2007 - Kasper trener på hjørnespark

2007 - Stians far lager mål

2006 - Kasper spiller realt

2006 - Kasper blir kaptein

2006 - Stians far står på ski

2006 - Kasper skårer med hælen

2006 - Turneringen

2005 - Mia og Mette i den store hallen

2005 - Kasper trener på offside

2005 - Kasper tar straffe

2005 - Kasper på innebanen

2004 - Stian på sykkelløp

2004 - Stian sin far misser hovudet

2004 - Vi skal vinne!

2004 - Vi skal vinne

2003 - Kasper - årets spiller

2003 - Stians far spiller golf

2003 - Mia og Mette på legevakten

2003 - Kasper på prøvetrening

2002 - Stian i full fart

2002 - Stian på fisketur

2002 - Mia og Mette trener flyger

2002 - Kasper på innebanen

2002 - Kasper på skulelaget

2002 - Mia og Mette på sommerturnering

2002 - Kasper på skolelaget

2001 - Kasper blir skadet

2001 - Kasper i mål

2001 - Kasper på fotballeir

2001 - Mia og Mette på håndballbanen

2001 - Mia og Mette spiller kamp

2000 - Kasper finter

2000 - Stian passer katt

2000 - Kasper spiller finale

2000 - Kasper scorer

2000 - Stians far vasker bil