Hans Petter Blad
© Foto: Katharina Barbosa

Hans Petter Blad

Omtale
Han Petter Blad er født i 1962. Forfatter og filmmanus-forfatter. Har også skrevet dramatikk. Debuterte høsten 2002 med romanen I skyggen av små menn midt på dagen.
Anmeldelser
"Det oseaniske byr leseren på et assosiasjonenes og tankesprangenes bukkeritt, uten at det noen gang går over stokk og stein. Tvert imot preges beretningen av stillferdig finesse og en fotografisk klarhet, blant annet i den meningsbæ­rende dyrkingen av detaljer. (...) Vakkert ettertenksomt og mangefasettert om eksilet."
Pål Gerhard Olsen, Bergens TidendeDet oseaniske
Bibliografi

2018 - Fabrikken

2016 - Paris

2015 - Å forsvinne i teksten

2014 - Museum

2013 - Har dere sett oss?

2010 - Marmor

2009 - Det oseaniske

2009 - De bibliotafe

2008 - Biblioteket

2005 - De nysgjerrige

2002 - I skyggen av små menn midt på dagen