Jane Mysen
© Foto: Christine Mysen

Jane Mysen

Omtale

Jane Mysen ble født i 1960, og vokste opp på Harestua. Hun arbeidet i 11 år på Postgirokontoret i Oslo før hun begynte å skrive. Jane har tidligere utgitt to romanserier, Utvalgt av gudene og Barn under månen, og har i tillegg skrevet mye for ukepressen.

I 2004 vant hun Damms manuskonkurranse med serien Flammedans. Jane er i dag bosatt på Roa på Hadeland.

Titler i salg

Viser 1 - 20 av 282

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
Bibliografi

2018 - Sørgebud

2018 - Betroelser og undring

2018 - Annas tap

2018 - Gledelig gjensyn

2018 - Engler kan også gråte

2018 - Alene mot overmakten

2018 - Julestemning

2018 - Fanget av drømmer

2018 - Baktanker

2018 - Mot nye høyder

2018 - Uskyldig offer

2018 - Som sunket i jorden

2018 - Galskapens hus

2018 - Rallare

2018 - Fryktens ansikt

2018 - Skumle planer

2017 - I siste øyeblikk

2017 - Med døden til følge

2017 - Sommerstemning

2017 - Bak fossens slør

2017 - I djevelens klør

2017 - Liv i endring

2017 - Fri til å ferdes

2016 - Baktanker

2016 - Uskyldig offer

2016 - Truet på livet

2016 - Galskapens hus

2016 - Julestemning

2016 - Et juleønske

2016 - Mot nye høyder

2016 - Som sunket i jorden

2016 - En venn i nøden

2015 - Hjertevarme

2015 - Bak speilet

2015 - Stemmen fra fortiden

2015 - Kjærlighet og makt

2015 - Brønnens hemmelighet

2015 - Ung lidenskap

2014 - På hjemvei

2014 - Den gåtefulle jenta

2014 - Løgnersken

2014 - Tid for savn

2014 - Hjertesorg

2014 - Søvngjengeren

2014 - Uventet møte

2013 - Frihetens vugge

2013 - Besatt

2013 - Livet i gave

2013 - På frierføtter

2013 - Følgesvenner

2013 - Hjertebank

2013 - Av jord er du kommet

2013 - Utfordringer

2012 - Sigøynere

2012 - Ung kjærlighet

2012 - Helenas syner

2012 - Brytningstid

2012 - Med livet som innsats

2012 - Dukkene

2012 - Onde krefter

2011 - Dans i måneskinn

2011 - Nådeløs plan

2011 - Oppklaringer

2011 - I sorg og glede

2011 - Svikefullt vennskap

2011 - Uskyldig dømt

2011 - Tapte minner

2010 - I fiendens vold

2010 - Høstvind

2010 - Markedsdager

2010 - På reise

2010 - Valgets kval

2009 - Noras arv

2009 - Måneguden

2009 - Slekters gang

2009 - Langs landeveien

2009 - Solgull

2009 - Livsveven

2008 - På fluktens vinger

2008 - Med himmelen som tak

2008 - Sannhetens øyeblikk

2008 - Nett av løgner

2008 - Stjålet barn

2008 - Hjem til Tønset

2008 - Innhentet av fortiden

2007 - Gjestebud

2007 - Vinterbarn

2007 - Knuste drømmer

2007 - Sogneprestens dom

2007 - I Nøkkens makt

2007 - Stormfulle døgn

2006 - Brutte løfter

2006 - Linnea

2006 - Skjebnenatten

2006 - En ny vår

2006 - Forbudte følelser

2006 - Mørkets hemmeligheter

2006 - Avskjed

2006 - Oppgjørets time

2005 - Fredsduen

2005 - Sølvharpen

2005 - Urolige hjerter

2005 - Fanget fugl

2005 - Ildfullt møte

2005 - Jul i eldhuset

2004 - Hjertets budskap

2004 - Barnetro

2004 - Nestekjærlighet

2004 - Stille vann

2004 - Skjebnens grep

2004 - Farlig kjærlighet

2004 - Søsken

2004 - Når teppet faller

2003 - Utvalgt av gudene 25, Pakten

2003 - Utvalgt av gudene 26, Ærefrykt

2003 - Rallare

2003 - Utvalgt av gudene 27, Midgard

2003 - Engler kan også gråte

2003 - Utvalgt av gudene 28, Jordild

2003 - Fanget av drømmer

2003 - Stjernenes natt

2003 - Utvalgt av gudene 29, Sagaøya

2003 - Utvalgt av gudene 30, Jotungård

2003 - I skorpionens tegn

2003 - Livets veier

2002 - Utvalgt av gudene 17, Strid

2002 - Utvalgt av gudene 18, Giftermål

2002 - Utvalgt av gudene 19, Elskhug

2002 - Utvalgt av gudene 21, Ætling

2002 - Utvalgt av gudene 22, Lagnadsmøte

2002 - Utvalgt av gudene 23, Løftebrudd

2002 - Utvalgt av gudene 24, Livsmot

2002 - Utvalgt av gudene 20, Seidkraft

2001 - Utvalgt av gudene 9, Manndrap

2001 - Utvalgt av gudene 11, Ragnarok

2001 - Utvalgt av gudene 12, Svik

2001 - Utvalgt av gudene 13, Volver

2001 - Utvalgt av gudene 14, Arvelodd

2001 - Utvalgt av gudene 15, Svartsjuke

2001 - Utvalgt av gudene 16, Varsel

2001 - Utvalgt av gudene 10, Trollmakt

2000 - Utvalgt av gudene 1, Skjebnetro

2000 - Utvalgt av gudene 3, Jernbyrd

2000 - Utvalgt av gudene 2, Straffedom

2000 - Utvalgt av gudene 4, Renkespill

2000 - Utvalgt av gudene 5, Valfart

2000 - Utvalgt av gudene 6, Troløs

2000 - Utvalgt av gudene 7, Hjertesorg

2000 - Utvalgt av gudene 8, Berserk