Knut Lindh

Anmeldelser
"Knut Lindhs biografi hyller de menneskelige kvaliteter hos Barack Obama samtidig som forfatteren også berører en rekke kontroversielle” sider i forholdet familiefar og topp-politiker (...) Boken er gitt en oversiktlig form i og med at stoffet er ordnet kronologisk - uten en dyptpløyende analyse av de store politiske spørsmål."
Jon Terje Grønli, GjengangerenBarack Obama
"Det er en rørende og ærlig historie som gir håp (...) dette er for dem som vil bli kjent med mannen som ble USAs første svarte president - bare åtte måneder før han mottok Nobels fredspris. Boken er fortalt med mye innsikt og ærlighet, og jeg tror dette er en bok alle ungdommer kan ha glede av å lese."
Rikke Kathrine Nordgård (16), Aftenposten, Si ;DBarack Obama
”Hva er det som gjør det mulig for en nokså alminnelig gutt med en nokså alminnelig oppvekst å bli valgt til president i USA? Er det mulig å formulere et balansert og ikke så sensasjonelt svar på dette spørsmålet uten å miste tilhørere eller lesere? Knut Lindhs bok om Barack Obama er et eksempel på at det kan la seg gjøre.”
Nina Goga, Barnebokkritikk.noBarack Obama
Bibliografi

2015 - Bokmål-nynorsk ordbok

2014 - Muhammed - Kriger og profet

2012 - Muhammed

2012 - Bokmål-nynorsk skoleordbok (2012)

2010 - Bokmål-nynorsk ordbok (2010)

2009 - Bokmål-nynorsk skoleordbok (2010)

2009 - Barack Obama

2008 - Adolf Hitler

2006 - Adolf Hitler

2004 - Leiv Eiriksson oppdager Amerika