Berit Bertling

Omtale

Berit Bertling Cappelen (1966) bor i Oslo og har to barn. Vokst opp og studert i Trondheim – jus, psykologi, engelsk, litteratur hovedfag.

Karakteriserer seg selv som ”flink pike”, men brøt med karrierejobb (innen markedsanalyse/-føring) og mann for noen år siden, og begynte å skrive, og begynte å ri igjen for 3 år siden.

Har alltid vært fascinert av europeisk historie, syns nordmenn vet lite. Bruker historien som bakteppe i serien sin, der mange av de skikkelsene er historiske.

Berit om serien Olwyns saga:
"De fleste serieforfattere skriver fra Norge, BBC ville ut av Norge, ha med hester og politikk. Jeg syns dette var mer interessant å skrive om enn om en person som lever og dør i en vik etter 70 år på ett jorde. Ridderromantikk, det historiske og politiske kommer inn etter hvert."

Berit Bertling Cappelen er bokstavelig talt på hjemmebane i sin nye underholdningsserie - Solsiden. Etter mange år på Bygdøy kjenner hun både høvdingene og stammespråket - og ikke minst hemmelighetene bak de fine fasadene på Oslos vestkant.

Titler i salg

Viser 1 - 9 av 9

Bibliografi

2012 - Stjernestøv

2012 - Blonde dager

2012 - Fremtidsminner

2011 - Skilsmisseguiden.

2011 - Isdronning

2011 - Kråkesølv

2011 - Snøroser

2011 - Gnistregn

2011 - Sort diamant

2011 - Fløyelsløgner

2006 - Fløyelsløgner

2006 - Gnistregn

2006 - Blonde dager

2006 - Fremtidsminner

2006 - Stjernestøv

2005 - Skyggespill

2005 - Fortapt

2005 - Maktbegjær

2005 - Flukt

2005 - Sort diamant

2005 - Isdronning

2005 - Fare

2005 - Purpursommerfugl

2005 - Sverdslag

2005 - Kråkesølv

2005 - Snøroser

2005 - Ravnetid

2004 - Forrådt

2004 - Jomfrurov

2004 - Dødskysset