Boktipset: «Perlesøsteren» av Lucinda Riley

«Perlesøsteren» er bok nummer fire i den fascinerende og spennende serien De syv søstre.

Sarah Jio - For evig

Kategori: Underholdning

Sarah Jio forteller om sin roman - "For evig", en velfortalt, spennende og vakker kjærlighetshistorie.

Audrey Carlan om Calendar Girl

Kategori: Underholdning

Hør forfatteren Audrey Carlan fortelle om Mia Saunders som er eskortepike i boksuksessen "Calendar girl".

Nissehistorier av Frid Ingulstad

Kategori: Underholdning

Juleheftet «Nissehistorier» inneholder fem av Frid Ingulstads populære eventyr om nissen. Heftet består av to eventyr i tegneserieform, og tre i tekst og bilder. Årets koseligste julehefte!

Sarah Jio

Kategori: Underholdning

Sarah Jio har skrevet sju romaner som alle er blitt bestselgere i USA. Bøkene hennes utgis i hele 27 land. Sarah bor i Seattle sammen med sine tre små sønner.

Hannah og Amanda

Kategori: Livsstil Underholdning

Hannah og Amanda driver Nordens største podcast, Fredagspodden. Søstrene er nå også ute med The Golden Year på norsk! En håndbok i hvordan ta makten over sitt eget liv. Hvordan skape et helt liv med bevisste valg, og hvordan komme videre i livet.

The Golden Year

Kategori: Livsstil Underholdning

Lansering av The Golden Year! En håndbok i hvordan ta makten over sitt eget liv. Hvordan kvitte seg med det som er dårlig i livet og gjøre resten av livet så bra som mulig. Forfattere Hannah og Amanda driver også Fredagspodden - Nordens største podcast!

Stikkelsbærsøstre av Siri Østli

Kategori: Underholdning

Søstrene Marilyn og Marlene er oppkalt etter Hollywood-stjerner, men der ender også likheten. Marlene er den som har orden på livet sitt - mote, hjem og livspartner. Likevel er det bedårende «My» som har lettest for å få venner, og barn.

Videointervju med Ellinor Rafaelsen

Kategori: Underholdning

Ellinor Rafaelsens nye serie Veien hjem handler om sjalusi, rivalisering og kjærlighet. Her forteller forfatteren om hvor hun fant inspirasjonen til serien, og røper også hvor hun liker seg aller best!