Få aktuelle artikler, forfatterintervjuer og boktips.
Meld deg på og vær med i trekningen av bøker for 1000 kr hver måned!
Kokkenes favoritter
RÅ VARE
Årstidenes beste oppskrifter – kokkenes favoritter!
Vi møter kjøkkensjef ved Festningen restaurant, Jonathan Howell og kjøkkensjef ved Grand Café Alexander Østli Bergsom, som viser oss noen av sine favoritter.
Hva er hemmeligheten bak god mat? Spør man kokkene vil svaret være: gode råvarer. Noen av våre fremste kokker forteller i boken om sine favorittråvarer og viser hvordan man best mulig setter dem sammen til et utsøkt måltid. I RÅ VARE får du oppskrifter fra Oslos beste kokker og dessuten det du trenger å vite om råvarer og valget av dem.
Med denne kokeboken blir det enklere å få bedre fordøyelse, sunnere tarm, økt forbrenning og en varig sunn og naturlig vekt – og samtidig nyte god mat hver eneste dag.
Er du lei alle lapper som ligger rundt omkring, mål du har satt deg som ikke følges opp?. I "Min bok" kan du samle og organisere tanker, ideer, lister og planer, alt i en bok.
Boken Maaemo gir et innblikk i stjernerestaurantens smaker, identitet, visjon og beinharde arbeid for å fremkalle smakene som er genuine for restauranten.
Hva er farger, hvorfor trenger vi dem, og hva bruker vi dem til? Fargeekspert Dagny Thurmann-Moe går til kamp mot en stadig mer fargeløs tilværelse. Vi går med Dagny Thurmann-Moe i området Barcode i Oslo.
Årstidenes beste oppskrifter – kokkenes favoritter!
Vi møter kjøkkensjef ved Festningen restaurant, Jonathan Howell og kjøkkensjef ved Grand Café Alexander Østli Bergsom, som viser oss noen av sine favoritter.
Hva er hemmeligheten bak god mat? Spør man kokkene vil svaret være: gode råvarer. Noen av våre fremste kokker forteller i boken om sine favorittråvarer og viser hvordan man best mulig setter dem sammen til et utsøkt måltid. I RÅ VARE får du oppskrifter fra Oslos beste kokker og dessuten det du trenger å vite om råvarer og valget av dem.
Fra lanseringsfesten til #grillALT - det ingen skulle tru at nokon kunne barbecue, på Stratos. Erlend Ytreeide og Anders Halvorsen er to karer som driver med grilling på høyt nivå. De har faglig tyngde kombinert med en uhøytidelig framstilling. Med denne boka er årets grillsesong reddet!
La deg inspirere til en langhelg på den engelske landsbygda! Her finnes alt fra herskapshus fra serien Downton Abbey til hjemmekoselig puber og idylliske landsbyer. Forfatterne av Drømmen om den engelske landsbygda, Fredrik Solstad og Anne-Lise Mørch von der Fehr, har bodd i Storbritannia i mange år og gir deg alle gode råd og tips du trenger.
Skal man spise kjøtt eller burde man la være? I en tid da mange stiller seg dette spørsmålet, utgir Andreas Viestad en bok om kjøtt der han oppfordrer: – Spis ansvarlig, spis hele dyret.
Nærvær er første skritt på vei mot noe mer enn større ro og balanse. Det åpner for nærhet, empati, toleranse og tålmodighet, essensielle kvaliteter i vår urolige tid - og kan føre til at vi våger å vise større sårbarhet.
Hannah og Amanda driver Nordens største podcast, Fredagspodden. Søstrene er nå også ute med The Golden Year på norsk! En håndbok i hvordan ta makten over sitt eget liv. Hvordan skape et helt liv med bevisste valg, og hvordan komme videre i livet.
Lansering av The Golden Year! En håndbok i hvordan ta makten over sitt eget liv. Hvordan kvitte seg med det som er dårlig i livet og gjøre resten av livet så bra som mulig. Forfattere Hannah og Amanda driver også Fredagspodden - Nordens største podcast!
Julia Edin har slitt med mageproblemer siden hun var barn. Oppblåst mage, forstoppelse, diaré og smerter har vært en del av hennes hverdag. Da hun la om til lavFODMAP-kostholdet, fikk hun kontroll over magen, smertene avtok og energien steg.
Alle har løpt 60-meteren. Trekk opp en strek i bakken, skritt opp seksti lange steg og vent på klarsignal. 60-meteren er så kort at vi orker å gi full pinne hele veien. Men det er i den korteste distansen at vi finner de lange linjene i norsk friidrett.
Er det å søke seg bort typisk moderne, typisk menn eller typisk norsk? Møt professor i idehistorie Espen Schaanning i samtale med Harvest-medeier Torbjørn Ekelund og medieekspert Lars Bratsberg.
Forfatter av boken Sjarmen med tarmen, Giulia Enders, forklarer oss hvordan fordøyelsessystemet fungerer og forbløffende sammenhenger mellom tarmen og resten av kroppen! Den sjarmerende legestudenten og forfatteren var på besøk i Norge.
Hvem tror du at du er? Kjersti Wold har skrevet bok om hvordan du kan finne ut nettopp det! En guide og inspirasjon for deg som vil skrive din slektshistorie eller historien om ditt liv. Her i samtale med Tone Moseid.
Hva er det som styrer våre handlinger? spør psykiater Tormod Huseby. Svaret er vår sterke frykt for å bli avvist av og utstøtt fra fellesskapet, mener han. For å unngå ensomheten griper vi til strategier som kan være uheldige for oss.