Meny

Handlekurv

Faktalitteratur

Har du et manus eller en bokidé? Cappelen Damms faktaredaksjon vurderer mer enn gjerne din bokdrøm!

 

Vi utgir et bredt spekter bøker innen temaer som hobby, mat og drikke, trening, sunn livsstil og helse, natur og fritid, musikk, reise, hus og hage, foreldreskap … Og vi er på stadig jakt etter nye temaer og ideer!

Vi er åtte dedikerte redaktører som kan tilby deg veiledning og tett oppfølging underveis i prosessen fra manus til ferdig bok. I tillegg omfatter redaksjonen en egen designansvarlig, markedssjefer og infoansvarlig – og vi jobber tett sammen for at bøkene vi utgir blir best mulig.

Ta kontakt med oss via epost – vi vurderer alt fra komplette bokmanus til prosjektbeskrivelser vedlagt 1–2 kapitler. Send oss et følgeskriv hvor du forteller litt om deg selv og bokprosjektet ditt. Beskriv gjerne hvordan du ser for deg boken og fortell hvem du ønsker å nå (målgruppe) – slik at vi best mulig kan forstå hva slags bok du ønsker å få utgitt.

Send materialet på epost til faktahenvendelser@cappelendamm.no

Du får raskt en bekreftelse på mottatt mail, og deretter trenger redaksjonen 3–6 uker på sin vurdering før du får en tilbakemelding. Vi behandler selvfølgelig alle henvendelser konfidensielt.
 

Lykke til!