Jenny Jordahl er en av fem superfinalister til Bokslukerprisen med «Hva skjedde egentlig med deg?». Foto: Guri Pfeifer

Jenny Jordahl er superfinalist for tegneserien «Hva skjedde egentlig med deg?». Jordahl har allerede mottat to priser for tegneserien, Brageprisen i kategorien barn og ungdom og Pondus-prisen. Vi gratulerer!

Jenny Jordal er illustratør, designer, blogger og tegneserietegner og forfatter. Hun er kanskje mest kjent som illustratøren av Kvinner i kamp

Hva skjedde egentlig med deg? er en tankevekkende tegneserie om vennskap, utenforskap og å leve med spiseforstyrrelser.

Fem superfinalister er valgt ut

Unge lesere på 5., 6. og 7. trinn har i løpet av høsten lest utdrag fra ti norske bøker i aldersgruppen 10-12 år. De har diskutert og stemt fram hvilke fem bøker de mener bør være superfinalister i Bokslukerprisen.

Jordahl er en av 5 superfinalister til Bokslukerprisen. Bokslukerprisen deles ut i Oslo torsdag 21. april 2022. Engasjementet i høstens prisarbeid har vært stort fra både elever, lærere og bibliotekarer.

Bokslukerprisen

Bokslukerprisen er en nasjonal leselystpris for elever på mellomtrinnet i regi av Foreningen !les Prisen har til hensikt å fremme lesing og leselyst, og løfte fram gode norske bøker for aldersgruppen 10-12 år. Bokslukerprisen er støttet av Kulturrådet og Utdanningsdirektoratet.