Jenny Jordahl har vunnet Brageprisen og Pondusprisen for sin tegneserie «Hva skjedde egentlig med deg?», nå er hun nominert til Bokslukerprisen for samme bok. Foto: Guri Pfeifer

Jenny Jordahl er nominert for tegneserien «Hva skjedde egentlig med deg?». Jordahl har allerede mottat to priser for tegneserien, Brageprisen i kategorien barn og ungdom og Pondus-prisen. Vi gratulerer!

Jenny Jordal er illustratør, designer, blogger og tegneserietegner og forfatter. Hun er kanskje mest kjent som illustratøren av Kvinner i kamp

Hva skjedde egentlig med deg? er en tankevekkende tegneserie om vennskap, utenforskap og å leve med spiseforstyrrelser.

125 000 elever skal stemme frem superfinalister

Jordahl er en av ti nominerte til Bokslukerprisen. De nominerte bøkene er valgt ut på bakgrunn av vurderinger fra 48 anmelderklasser rundt omkring i Norge. Nå skal 125 000 elever lese utdrag fra de ti nominerte, og så stemme over hvilke fem bøker som skal bli superfinalister i Bokslukerprisen.

Bokslukerprisen

Bokslukerprisen er en nasjonal leselystpris for elever på mellomtrinnet i regi av Foreningen !les Prisen har til hensikt å fremme lesing og leselyst, og løfte fram gode norske bøker for aldersgruppen 10-12 år. Bokslukerprisen er støttet av Kulturrådet og Utdanningsdirektoratet.