Det er nok nå! Det mener Kristin Gjelsvik om det stadig økende kroppspresset vi utsettes for. i 2017 kom hun ut med boken #branok. Foto: Dennis Poppe Thorsen

Vi gratulerer Kristin Gjelsvik med prisen VIXEN influencer Awards 2019 i kategorien Årets sterke stemme som hun fikk for blant annet YouTube-videon "NÅ ER DET NOK, SOPHIE ELISE!" , der hun tar et oppgjør med Sophie Elise.

Kristin Gjelsvik er kjent for en av Norges mest populære blogger, kristingjelsvik.no, som hun har mottatt en rekke priser for. Hun har et glødende samfunnsengasjement og har særlig rettet kritikk mot skjønnhetsbransjen og bloggere som hun mener legger opp til økt kroppspress.

I 2017 kom hun ut med boken #branok. Etter å ha mottat meldinger fra jenter helt ned i syv-åtte-årsalderen som lurer på om de ser bra nok ut fikk Kristin nok, skikkelig nok, av det enorme skjønnhets-tyranniet unge jenter utsettes for. #branok er en viktig bok, den gir masse tips og konkret hjelp til å motstå kroppspresset og få bedre selvtillit.

Vixen influencer Awards arrangerer prisutdeling hvert år hvor de hedrer de beste bloggerne innen 15 forskjellige kategorier, fra Årets gullpenn til Årets sterke mening, Folkets favoritt og Juryens hederspris.

Les også: – Jeg har fått høre at jeg har «reddet» flere fra operasjonsbordet, intervju med Kristin Gjelsvik på boktips.no.