Trine Sandberg er Norges største matblogger. Oppskriftene hennes er enkle å følge, du vil alltid lykkes. «Trines hverdagsmat» som kommer i slutten av september er hennes fjerde bok. Foto: Mona Nordøy

Trine Sandberg som denne høsten er aktuell med ny kokebok er én av de fem nominerte til den gjeve Ingrid Espelid Hovigs Matkulturprisen, vi gratulerer!

Trine Sandberg er Norges mest populære og desidert største matblogger, hun er tidenens bestselgende kokebokforfatter og har i flere år vært dommer i Det norske måltid. Sandberg har flere bloggpriser bak seg og fikk også Vixen Influencer Awards 2017 Årets business.

Ingrid Espelid Hovigs Matkulturpris er en ettertraktet utmerkelse i det norske matfaglige miljø. Til ære for husstellærer Ingrid Espelid Hovig og etnolog Astri Riddervold, som begge har vært unike formidlere av Norsk mat og matkultur, skal årets pris gå til en person som viderefører arven fra deres virke.

Etter en åpen nominasjonsprosess har styret i Stiftelsen valgt ut fem kandidater fra 23 foreslåtte. Hvem som vinner avgjøres av både folkets og fagjuryens stemmer, som teller likt. Trine Sandberg er én av fem nominerte til Ingrid Espelid Hovigs Matkulturprisen.

Vinneren avgjøres av både folkets og fagjuryens stemmer, som teller likt. Les mer om de nominerte og vær med å stem her!