Meny

Handlekurv

Krokodilletyven nominert til Deutscher Jugendliteraturpreis 2017

Bilde fra boken "Krokodilletyven" av aran L. Bjørnstad og Christoffer Grav

Krokodilletyven av Taran L. Bjørnstad, og Christoffer Grav er nominert til Deutscher Jugendliteraturpreis 2017 i kategorien Kinderbuch. Vi gratulerer!

Taran L. Bjørnstad har skrevet Krokodilletyven. Illustratør og grafisk designer, Christoffer Grav står bak de fantastiske illustrasjonene i boken. Boken har mottatt en rekke gode anmeldelser og rettighetene har blitt solgt til Danmark, Tyskland og Sør-Korea.

Deutscher Jugendliteraturpreis 2017 er en tysk litteraturpris som finner sted årlig. Det er en av verdens mest prestisjefylte priser innen barne- og ungdomslitteratur.

Odd er ikke særlig modig. Faktisk er han ganske redd. For hunder for eksempel, og for ungdommer. Han er elendig i fotball, og blir alltid valgt sist i gymmen. Det aller verste er at han begynner å grine så fort, og særlig når de andre erter. Og det gjør de så ofte de kan.

Men en dag reiser klassen til Akvariet, og der møter Odd reptilsjef Rolf Lange. Rolf har tatoveringer og ring i øret. Han håndterer slanger og krokodiller som om det skulle vært kosedyr.

Rolf er sikkert ikke redd for noe, tenker Odd og får en genial ide; Han må bli tøff, og det han trenger er selvfølgelig en krokodille…