Meny

Handlekurv

Hva er farger, hvorfor trenger vi dem, og hva bruker vi dem til?

Farger til folket

Bildet er hentet fra boken "Farger til folket". Foto: Margrethe Myhrer

I Farger til folket  går fargeekspert Dagny Thurmann-Moe til kamp mot en stadig mer fargeløs tilværelse.

Dagny viser oss hvordan Norge har gått fra å være fargerikt og fullt av inntrykk, til å bli et landskap i grått og hvitt, selv sommerstid, og hvordan vi kan bevege oss tilbake mot det fargerike.

 

Les også: Når livet ebber ut forsvinner fargene. Hva skjer med oss når omgivelsene våre blir fargeløse?

Les også: Norske hus blir gråere - hvilket bilde foretrekker du?

Se Dagny Thurmann-Moe på TV2 God morgen Norge hvor hun snakker om Farger til Folket, med spesielt fokus på farger i bymiljøene.

 

 

Fargeekspert Dagny Thurmann-Moe går i denne boken til kamp mot en stadig mer fargeløs tilværelse. Hun viser oss hvordan Norge har gått fra å være fargerikt og fullt av inntrykk, til å bli et landskap i grått og hvitt, selv sommerstid, og hvordan vi kan bevege oss tilbake mot det fargerike.

Bokprat

Podcast med

Fargeekspert Dagny Thurmann-Moe driver Dagny Fargestudio hvor hun jobber med farge- og trendforcasting, foredrag og farge- og konseptutvikling for forskjellige merkevarer. I denne episoden av Bokprat hører du henne i samtale med redaktør Kaja Marie Lereng Kvernbakken.

Fargeekspert Dagny Thurmann-Moe

  • Dagny Thurmann-Moe

    Farger til folket!

    Dagny viser oss fargebruken i Mikadosuiten på Grand hotell.
  • Farger til folket!

    Hva om Barcode var fargelagt?

    Hva er farger, hvorfor trenger vi dem, og hva bruker vi dem til? Fargeekspert Dagny Thurmann-Moe går til kamp mot en stadig mer fargeløs tilværelse. Vi går med Dagny Thurmann-Moe i området Barcode i Oslo.