Meny

Handlekurv

New York Times bestselger!

Hillbillyens klagesang: En biografi om en familie og en kultur i krise

J.D. Vance vokste opp i et fattig arbeiderklassemiljø i Middletown Ohio. I dag jobber Vance som Investor, bor i San Fransisco med sin kone og to hunder. Foto: Luke Fontana

Hillbillyens klagesang, er en sterk og sviende skildring av J.D. Vance sin egen klassereise, men også en treffende beskrivelse av diskrimineringen, samt de strukturelle og kulturelle barrierene som møter mange av dagens fattige.

J.D. Vance har selv vokst opp i et fattig arbeiderklassemiljø preget av nasjonalisme, alkoholisme og høy arbeidsledighet og hans oppvekstfortelling, Hillbillyens klagesang, gikk raskt til toppen av New York times’ bestselgerliste, der den har ligget siden. I boken forteller han den sanne historien om hvordan sosial og regional degenerering oppleves når du er født med dette loddet i et tau rundt halsen.

"«Hillbilly Elegy» er dramatisk, rørende og reflektert." terningkast 6, Marius Wulfsberg, Dagbladet

Les også: Om en hillbilly-familie og en kultur i krise

Hillbillyens klagesang er en sterk og sviende skildring av J.D. Vance sin egen klassereise, men også en treffende beskrivelse av diskrimineringen, samt de strukturelle og kulturelle barrierene som møter mange av dagens fattige. Det en rapport fra USA, men også en generell refleksjon over det som venter ethvert samfunn, dersom vi ikke tar på alvor konsekvensene av økte forskjeller i befolkningen.