Anne Wisløff er regissør og manusforfatter i NRK. Hun har skrevet og regissert historier for og om barn siden 1997, og var med på å starte NRK supers første nettdramaserie, Sara, i 2008. Foto: Stine Temte/NRK

LikMeg - Oda og Arins dagbok er skrevet som en dagbok fra to perspektiv. Boken er fra den populære dramaserien på NRK Lik meg.

Lik meg er en dramaserie for barn og unge som handler om vennskap, utestenging og tilhørighet. Hva er man villig til å gjøre for å bli populær? Gjennom NRK Supers populære dramasatsning Lik meg har en bred målgruppe fått ta del i hvordan den nye mobbingen, som altfor mange barn og unge opplever hver dag, kan foregå.

LikMeg - Oda og Arins dagbok er skrevet som en dagbok fra to perspektiv. Ved å lese om jentenes dilemmaer, indre kamper og smerte, får leseren innsikt i mer om den usynlige mobbingen enn det som har blitt vist i serien. Ingen er ansvarlige, men alle er med på den ekskluderingen som nå foregår på den sosiale arenaen der barn og ungdom befinner seg. Boken er sterk lesning for både barn og foreldre. Som i serien ligger bokens styrke i autentisiteten. Garantert sug i magen.

Anne Wisløff er serieskaperen av dramaserien Lik meg som for første gang ble vist på NRK i 2018.