Meny

Handlekurv

Topper bestselgerlistene!

Bukkene Bruse begynner på skolen

"De har klart det igjen! «Bukkene Bruse begynner på skolen» er en herlig bildebok som vil få voksne til å le og barn til å hvine av skrekk og fryd", skriver Gabriel Michael Vosgraff Moro i  VG og gir boken terningkast 5.

Bukkene Bruse på Badeland som kom i 2009 ble en gedigen boksuksess. Så kom Bukkene Bruse vender tilbake en etterlengtet og fantastisk morsom oppfølger. Og endelig Bukkene Bruse begynner på skolen ,passer like godt for de minste barna som for en høytlesende mor eller far. Hysterisk festlig, rett og slett, med originale illustrasjoner av Gry Moursund.

Les også: Ny ellevill bok fra Rørvik og Moursund

"Med denne tredje boken om Bukkene Bruse viser Rørvik og Moursund igjen talentfull frekkhet." Morten Olsen Haugen, Aftenposten

"De har klart det igjen! «Bukkene Bruse begynner på skolen» er en herlig bildebok som vil få voksne til å le og barn til å hvine av skrekk og fryd." Gabriel Michael Vosgraff Moro, VG

Bokprat

Podcast med Bjørn F. Rørvik og Gry Moursund

I denne episoden av Bokprat møter du forfatter Bjørn F. Rørvik og illustratør Gry Moursund i samtale med deres redaktør Pia Larsen om bl.a. hvordan den første fortellingen om bukkene nærmest litt tilfeldig ble til, om hvordan de jobber, om barn og humor, og om morsomme tips de får fra leserne sine.