Boktips LIVE: Erlend Loe, Jenny Jordahl m.fl.

Velkommen til Boktips LIVE med Jenny Jordahl, Erlend Loe, Hilde Østby, Marianne Mjaaland, Sigmund Løvåsen, Siri Lill Mannes og Vidar Hansen.

LINK TIL SENDING KOMMER

Dette er et nettarrangement som vil bli strømmet på Facebook. Linken til selve sendingen vil komme her.
Ønsker du å delta på det fysiske arrangementet i Cappelen Damm-huset, Lenke til billetter kommer her!

Jenny Jordahl har i høst gitt ut en oppsiktsvekkende tegneseriebok, Hva skjedde egentlig med deg, knyttet til barn og spiseforstyrrelser. Erlend Loe har beveget seg det siste året på ett hjul som han har beskrevet i boken Forhandle med virkeligheten – et år på ett hjul. Sigmund Løvåsen vil snakke om den første store biografien om Kjell Aukrust, mens Vidar Hansen og Siri Lill Mannes vil snakke om deres bok Kunsten å lese kroppspråk.

Hilde Østby har skrevet Kreativitet som er en fortelling om kreativitetens historie og hvordan hjernene våre egentlig er skrudd sammen. Marianne Mjaaland har skrevet Bare litt spesiell? En psykiaters dagbok der hun har rettet psykiaterens fagblikk mot seg selv og sitt berg-og-dalbane-liv.

NB! IKKE OPPGI KORTINFORMASJON

Vi opplever svindelforsøk i forbindelse med våre digitale arrangementer. Blir du bedt om å oppgi kortinformasjon eller lignende i forbindelse med arrangementer fra Cappelen Damm, ikke gjør det! Alle våre digitale arrangementer er gratis.