Boktips LIVE: Roy Jacobsen, Fosnes Hansen, Renberg m.fl.

Velkommen til Boktips LIVE med Roy Jacobsen, Erik Fosnes Hansen, Tore Renberg, Vidar Kvalshaug, Erlend Loe, Sigmund Løvåsen og Vidar Hansen. Musikk: Aslak Hartberg

SMITTEVERHENSYN: Av smittevernhensyn er antall plasser på arrangementet begrenset til 100 stk. hvorav 40 får plass i hovedsalen og 60 får plass i en tilstøtende sal. Dersom du ønsker å delta, gratis billetter her!

Oppmøte senest 18.30

SENDES OGSÅ DIGTALT DAGEN ETTER: Nettarrangementet sendes 22.oktober Kl. 20.00. Lenke kommer.

 

KVELDENS PROGRAM

Roy Jacobsens tre bøker om Ingrid fra Barrøy har solgt over 400 000 eksemplarer. I oktober kommer den fjerde boken: Bare en mor. Erik Fosnes Hansen er i oktober ute med en fabelaktig roman som heter Langs landveien mellom Cottbus og Berlin. VGs anmelder ga Tore Renbergs nye roman Tollak til Ingeborg terningkast 6 med tittelen «Herre jemini, Tore». Han vil bli intervjuet av redaksjonssjef for norskavdelingen på Cappelen Damm, John Erik Riley.

Vidar Kvalshaug vil fortelle om boken han har skrevet om vennen Ari Behn. Erlend Loe har beveget seg det siste året på ett hjul som han har beskrevet i boken Forhandle med virkeligheten – et år på ett hjul. Sigmund Løvåsen vil snakke om den første store biografien om Kjell Aukrust, mens Vidar Hansen vil vise og snakke om Kunsten å lese kroppspråk.

Aslak Hartberg fra Klovner i kamp er i høst ute med boken Farvel, frykt om hvordan overvinne egne fobier. Denne kvelden spiller han låter fra sin siste soloplate Sin kamp. Den er utgitt samtidig med Farvel, frykt og har tekster relatert til emnet. Med seg på scenen har han sin 10 år gamle sønn, som går under navnet DJ Hugo Boss. Programleder for Boktips LIVE er Knut Gørvell som er salgs- og markedsdirektør i Cappelen Damm.

NB! IKKE OPPGI KORTINFORMASJON

Vi opplever svindelforsøk i forbindelse med våre digitale arrangementer. Blir du bedt om å oppgi kortinformasjon eller lignende i forbindelse med arrangementer fra Cappelen Damm, ikke gjør det! Alle våre digitale arrangementer er gratis.