Boktips LIVE: Jagland, Tutta, Ingebjørg Bratland m.fl.

Velkommen til Boktips LIVE med Hans Rosenfeldt, Hans Wilhelms Steinfeld, Torbjørn Jagland, Suzann Tutta Pettersen. Spesiell gjest: Ingebjørg Bratland

LINK TIL SENDING KOMMER

Dette er et nettarrangement som vil bli strømmet på Facebook. Linken til selve sendingen vil komme her.
Ønsker du å delta på det fysiske arrangementet i Cappelen Damm-huset, Klikk her!

 

KVELDENS PROGRAM

Hans Rosenfeldt er en av Sveriges mestselgende krimforfattere i duoen Hjorth Rosenfeldt. Han er også kjent som manusforfatter av bl.a. Broen. I høst er han aktuell med sin første krimroman alene: Ulvesommer. Suzann «Tutta» Pettersen er en av verdens beste golfspillere gjennom tidene og en av Norges råeste idrettsutøvere. Nå har hun skrevet sin selvbiografi. Også Torbjørn Jagland tar endelig bladet fra munnen i sin selvbiografi og her på scenen. Hans Wilhelm Steinfeld vil fortelle om sin bok om Putin.

Ingebjørg Bratland er en av våre fremste artister. Hun er kjent for sin særegne stemme, unike sangteknikk og formidable formidlingsevne. På Boktips LIVE vil hun fortelle om sin nye og vakre juleantologi Klokkene kallar og kanskje synger hun noen låter også.

Programleder for Boktips LIVE er Knut Gørvell, salgs- og markedsdirektør i Cappelen Damm.

 

NB! IKKE OPPGI KORTINFORMASJON

Vi opplever svindelforsøk i forbindelse med våre digitale arrangementer. Blir du bedt om å oppgi kortinformasjon eller lignende i forbindelse med arrangementer fra Cappelen Damm, ikke gjør det! Alle våre digitale arrangementer er gratis.