Boktips LIVE: Vigdis Hjorth og Sondre Lerke m.fl.

Velkommen til Boktips LIVE med Vigdis Hjorth, Aslak Hartberg, Siri M. Kvamme og Bruno Jovanovic. Spesiell gjest: Sondre Lerche

SMITTEVERHENSYN: Av smittevernhensyn er antall plasser på arrangementet begrenset til 100 stk. hvorav 40 får plass i hovedsalen og 60 får plass i en tilstøtende sal. Dersom du ønsker å delta, gratis billetter her!

Oppmøte senest 18.30

SENDES OGSÅ DIGTALT DAGEN ETTER: Nettarrangementet sendes 8.oktober. Kl. 20.00. (Lenke kommer).

 

KVELDENS PROGRAM

Vigdis Hjorth har fått en samstemt jubel fra kritikerkorpset for Er mor død, Aslak Hartberg kjent bl.a. fra Klovner i kamp vil fortelle om Farvel, frykt som handler om hvordan han har gått fra å være redd for alt til å være klar for alt. Siri M. Kvamme gir denne høsten ut Vidunderlige Vera  som er breddfull av liv og kjærlighet. Hun er ikke ondskapsfull, bare desperat. Bruno Jovanovic er en av høstens debutanter som har skilt seg ut med romanen Etter hvert vil øynene venne seg til mørket.

Sondre Lerche forteller om sin nye barnebok Snømannens jul og kanskje spiller han noen låter fra årets unisont kritikerroste albumet, Patience.

Programleder for Boktips LIVE er Knut Gørvell som er salgs- og markedsdirektør i Cappelen Damm.

NB! IKKE OPPGI KORTINFORMASJON

Vi opplever svindelforsøk i forbindelse med våre digitale arrangementer. Blir du bedt om å oppgi kortinformasjon eller lignende i forbindelse med arrangementer fra Cappelen Damm, ikke gjør det! Alle våre digitale arrangementer er gratis.