Boktips LIVE

Velkommen til Boktips LIVE med Marta Breen, Knut Nærum, Vidar Bergum, Jørn Hurum, Torstein Helleve og Polka Bjørn. Boktips LIVE er en litterær kafé, med samtaler, opplesninger, foredrag og musikk – en mini-litteraturfestival.

Den prisbelønte forfatteren Marta Breen har skrevet en rekke bøker om feminisme, kjønnsroller og kvinnehistorie. Hun vil fortelle om sin nye bok Hvordan bli (en skandinavisk) feminist.

Vidar Bergum er matentusiast og blogger i Istanbul, og han vil snakke om sin nye bok Aubergine og tahini - Hverdagsmat fra Tyrkia, Midtøsten og bortenfor.

Professor i palentologi Jørn Hurum har skrevet Borgias forbudte bok - Steingale samlere og pillråtne paver sammen med Torstein Helleve. Borgias forbudte bok er en liten bok om edelstener, korrupte paver, incest, impotens, massakre, plagiering, Vatikanets forbudte bøker, den franske revolusjon, Leonardo da Vinci og Machiavelli, men mest av alt handler den om kjærligheten til gamle bøker og stein.

Kveldens underholdning er ved Knut Nærum som selv hevder han «vil fremføre korte bokrelaterte tekster». Musikken kan også heve underholdningsverdien for Polka Bjørn kan jodle som en gud og har bronse i strupesang.

 

Gratis inngang. Dørene åpner kl 1730. Programstart kl 1800.