Søtt og sukkerfritt: Gode råd og lure triks

Hege Hasler Barhaughøgda og Gunn-Karin Sakariassen har tidligere gitt ut "Diabetesboka" og "Den praktiske diabetesboka". Foto: Tove Breistein

Velkommen til boklansering av Gunn-Karin Sakariassen og Hege Hasler Barhaughøgda nye bok Søtt og sukkerfritt.

Suksessforfatterne Gunn-Karin Sakariassen og Hege Hasler Barhaughøgda vil presentere boken og det vil bli smaksprøver fra boken og mulighet til å stille spørsmål om boken og sunn livsstil.

Søtt og sukkerfritt er for deg som har diabetes eller vil nyte et sukkerfritt liv. Oppskriftene er diabetesvennlige, lavkarbovennlige, mage- og tarmvennlige, glutenfri og med melkefrie alternativer.

Du finner søte småretter – men også noen salte – kaker og boller, desserter, godterier, konfekt og drikke.

Gunn-Karin Sakariassen er utdannet naturopat og ernæringsterapeut fra Norsk Akademi for Naturmedisin og har videreutdannelse i funksjonell medisin fra Institute for Functional Medicin i Boston. Hun er forfatter og selvstendig ernæringsterapeut.

Hege Hasler Barhaughøgda er sykepleier og har jobbet med diabetes i mange år, de siste åtte ved Dr. Fedon Lindbergs Klinikk i Oslo. Der bruker hun kostveiledning som viktigste behandling.

Det blir boksignering og salg av Søtt og sukkerfritt til en hyggelig arrangementspris.

 

Velkommen!