Meny

Handlekurv
03.05 KL 12:00 til 05.05 KL 16:00
Cappelen Damm
Akersgata 47/49, 0180 Oslo | Vis på kart

Vårfestivalen

Velkommen til Vårfestivalen 2018 – livslyst og leseglede!

Cappelen Damm inviterer til en ny litteraturfestival for inspirasjon og leseglede. Her møter du noen av verdens ledende feelgood-romanforfattere og mange norske sakprosaforfattere.

Vårfestivalen går av stabelen i Oslo 3. til 5. mai. I tillegg til å møte utenlandske stjerneforfattere som Sarah Jio, Jan-Philipp Sendker, Alyson Richman og Lucy Dillon, får norske lesere også møte mange av de ledende forfatterne innen fakta-sjangeren.

Her kan du møte Henriette Lien, få tips til kjøkkenet fra Andreas Viestad, bli inspirert av Fritjof Nilsen fra Den store kakekrigen eller få råd fra psykolog Catrin Sagen om den vanskelige kjærligheten. Stjerneforfatter Sarah Jio gir råd til alle forfatterspirer. Feelgood-forfatteren Jan Philipp Sendker, som har skrevet bestselgeren Kunsten å høre hjerteslag, kommer også for å dele livsvisdom fra Østen med oss.

Bli med på bok og bobler, og festkveld!

På vårfestivalen er det hele 19 forskjellige arrangementer. Torsdagen avsluttes med en stor inspirasjonsfest og fredag med en festkveld i Rokkokkosalen på Grand Hotel.

Med unntak av festkvelden i Rokkokkosalen på Grand Hotel fredag kveld, og et arrangement med Bok & Bobler samme dag, er alle arrangementene gratis og foregår i Cappelen Damm-huset i Akersgaten i Oslo.

Les mer om festivalen og kjøp billetter på: varfestivalen.no

Vårfestivalen arrangeres av Cappelen Damm i samarbeid med Bazar forlag, Arneberg forlag, Bestselgerklubben, Hobbyklubben, Bokklubben Energica og Tara.