Meny

Handlekurv
18.10 KL 19:00 til KL 00:00
Rockefeller
Badstugata 2, 0181 Oslo | Vis på kart

Bokbadet med bademester Anne Grosvold

Rockefeller i samarbeid med Cappelen Damm og Bestselgerklubben inviterer til et nytt bokbad i gamle Torggata Bad, med to av våre fremste forfattere som gjester: Lars Saabye Christensen og Roy Jacobsen.

Det originale Bokbadet har vært arrangert på Rockefeller siden 1991. Her er det tilbake i sin originale form med dybdeintervjuer av to av våre mest populære forfattere, Roy Jacobsen og Lars Saabye Christensen, som begge er aktuelle med nye bøker i høst. Forfatterne blir intervjuet av «dronningen av den gode samtale», bademester Anne Grosvold.

Roy Jacobsen er som første norske forfatter nominert til The Man Booker International prize i 2017. Bøkene hans er oversatt til 31 språk. Forfatteren av Seierherrene og De usynlige er i høst aktuell med den tredje boken om Inger Bjarrøy, Rigels øyne.

Lars Saabye Christensen kommer i høst med romanen Byens spor – en klassisk Saabye-roman fra etterkrigstidens Fagerborg. De første leserne mener at den kan bli minst like populær som Beatles og Halvbroren.

Som musikalske gjester møter vi denne gangen den kritikerroste vokalgruppen PUST, som er aktuell med sitt femte album i høst. Gruppen har blitt kalt «Seks av Nordens vakreste stemmer».

Dørene åpnes kl. 19.00, starter kl. 19.45. 
Foto Roy Jacobsen: Agnete Brun 
Foto Lars Saabye Christensen: Magnus Stivi

Billetter i salg fredag 25. august kl. 09.00. 

Bill. kr. 200,- + bill.avg. 18 år leg.Det originale Bokbadet har vært arrangert på Rockefeller siden 1991. Her er det tilbake i sin originale form med dybdeintervjuer bl.a. med.

Roy Jacobsen og Lars Saabye Christensen.

Bademester er Anne Grosvold.