I Norge har vi en godt utviklet tradisjon for å utnytte naturens råvarer. Denne boka tar utgangspunkt i råvarer i verdensklasse: velsmakende viltkjøtt og fristende salt- og ferskvannsfisk.
Jegere og sportsfiskere skaffer vilt og fisk selv, og mange oppsøker vilt- eller fiskebutikken. Her er både de klassiske norske rettene og vilt- og fiskeoppskrifter inspirert av det franske og italienske kjøkken.
I Norge har vi en godt utviklet tradisjon for å utnytte naturens råvarer. Denne boka tar utgangspunkt i råvarer i verdensklasse: velsmakende viltkjøtt og fristende salt- og ferskvannsfisk.
Jegere og sportsfiskere skaffer vilt og fisk selv, og mange oppsøker vilt- eller fiskebutikken. Her er både de klassiske norske rettene og vilt- og fiskeoppskrifter inspirert av det franske og italienske kjøkken.
Fri frakt på bestillinger over 299,-
Om forfatterenProduktinformasjon
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2008
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788204129857
Antall sider: 192
Kategori: Mat og drikke, Kokebøker
Anmeldelser
"To praktikere deler gode tips og oppskrifter med seg. Dette er en heldig fusjon av en naturinspirert kokk og redaktøren for bladet Jakt & Fiske. Verdt å lese: Like lærerikt for oss som må jakte i butikkens frysedisker, som for de heldige som har tilgang på fugl og vilt. Verdt å bruke: Gode oppskrifter som dekker langt mer enn jaktkjøkkenet. Hendig format"
Stavanger Aftenblad
Hyttemagasinet
"... denne boka byr på et vell av inspirasjon og er åpenbart et sted jeg vil lete neste gang jeg vil finne en vri på orrhanen. Eller harepus. Pluss også for gode og velfunderte vinforslag. Og for enkelt gjennomførbare retter for kokeamatører."