I Veien til Paradiso forteller Jan Vardøen historien om hvordan en ung og rotløs britisk gutt endte opp som en av de mest toneangivende utelivssgründerne i Norge. Det er en fortelling som starter i oppvasken på en vindskeiv restaurant i London, som går via båtbyggerkurs og bartenderjobber på Hurtigruta i full storm, og som avsluttes med et raust måltid ved et bord i en restaurant som eieren har lagt sin sjel i.
I Veien til Paradiso forteller Jan Vardøen historien om hvordan en ung og rotløs britisk gutt endte opp som en av de mest toneangivende utelivssgründerne i Norge. Det er en fortelling som starter i oppvasken på en vindskeiv restaurant i London, som går via båtbyggerkurs og bartenderjobber på Hurtigruta i full storm, og som avsluttes med et raust måltid ved et bord i en restaurant som eieren har lagt sin sjel i.
279,-
Sendes umiddelbart
Ved kjøp av digitale produkter gjelder ikke angrerett. Lydbøkene og e-bøkene lagres på Min side under Digitale produkter, hvor man enkelt kan laste dem ned.
Jan Vardøen er bartender, kokk, båtbygger, snekker, designer, skribent, musiker og gründer mm. Han er innehaver av bl.a. Bar Boca, Hotel Havana, kaffebaren Vespa, pizzarestauranten Paradiso og Night Hawk Diner på Grünerløkka i Oslo. Han driver også baren Smelteverket i den nye Mathallen i Oslo, med Norges lengste bardisk. Den kreative gründeren har mange jern i ilden og enda flere ideer i hodet. Han står bak en rekke boksuksesser, som Tøffe drinker, Tøff mat, Pizza Paradiso og Den store glemmeboka. Sistnevnte har han skrevet sammen med sin kone, Bianca Boege.
Produktinformasjon
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2020
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202639457
Kategori: Norsk sakprosa for voksne, Norsk sakprosa for voksne, Memoarer, biografier, Biografier