Over 90 oppskrifter på supersunne juicer med frukt og grønnsaker. Med oversikter over ingredienser og egenskaper:Energibombene druer og epler; mettende nøtter og grønnkål; detox-ingrediensene tomater og ingefær; og styrkefavorittene blåbær og appelsiner
Alt om juicemaskiner, de beste tipsene og triksene for juicing - forberedelser, servering og oppbevaring.
Over 90 oppskrifter på supersunne juicer med frukt og grønnsaker. Med oversikter over ingredienser og egenskaper:Energibombene druer og epler; mettende nøtter og grønnkål; detox-ingrediensene tomater og ingefær; og styrkefavorittene blåbær og appelsiner
Alt om juicemaskiner, de beste tipsene og triksene for juicing - forberedelser, servering og oppbevaring.
Amerikanske Briana Stockton er raw food-kokk, personlig trener og kinesolog. Hun bor i San Fransisco hvor hun veileder kunder innen raw food og trening og er en ivrig juicepresser. Hun nyter daglig ferskpresset juice som en del av sin raw food-livsstil.
Erin Quon er kokk og matstylist. Hun har vunnet flere priser som matstylist, blant annet for boken Chocolate Obsession and Boulevard: The Cookbook. Hun har også bidratt til en rekke bøker fra kjøkkenutstyrsleverandøren Williams-Sonoma. Hun bor i san Fransisco og er en ivrig juicepresser.
Produktinformasjon
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Utgivelsesdato: 27.01.2015
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202458492
Oversatt av: Ann Høydalsnes
Kategorier: Hobby og fritid, Dokumentar og fakta, Kokebøker, Helse og psykisk helse